Fandag van De Fameuze Fanclub

Je bent hier:  Home » Nieuws » Fandag van De Fameuze Fanclub

Suske en Wiske vieren in 2020 hun 75-jarig jubileum. De Fameuze Fanclub organiseert op zondag 29 maart 2020 een extra feestelijke editie van de jaarlijkse Suske en Wiske Fandag voor alle liefhebbers van de populairste strip van Willy Vandersteen.

Paul Geerts zal aanwezig zijn op de Fandag om De preutse prinses te signeren, het splinternieuwe Suske en Wiske-album van zijn hand dat die dag wordt voorgesteld. Het is zo’n twintig jaar geleden dat de ‘peetvader’ van Suske en Wiske zijn laatste stripalbum tekende. Dat de inmiddels 82-jarige Paul Geerts in dit feestjaar met een nieuw verhaal komt, mag dan ook een unicum worden genoemd. De tekeningen werden door Eric De Rop, voormalig medewerker van Studio Vandersteen, vakkundig in inkt gezet. Ook hij zal aanwezig zijn om het album te signeren. Daarnaast zullen als vanouds ook de huidige hoofdtekenaar Luc Morjaeu, scenarist Peter Van Gucht en decortekenaar Christian Verhaeghe aanwezig zijn.

De Fandag wordt georganiseerd door De Fameuze Fanclub, al 33 jaar de officiële fanclub van Suske en Wiske. Leden ontvangen vier keer per jaar het tijdschrift Versus met nieuws en wetenswaardigheden over hun favoriete helden en krijgen ieder jaar een exclusief ledenbeeldje.

Iedereen is welkom op de Suske en Wiske Fandag! Behalve de mogelijkheid om kennis te maken met de signerende stripmakers, is er een beursgedeelte met stands van handelaren en leden vol Suske en Wiske-strips en -curiosa en een veiling met mooie kavels. Het Suske en Wiske Museum uit Kalmthout voorziet een leuke activiteit voor de jongste bezoekers. Kortom… een leuk gezinsuitje voor jonge en minder jonge stripliefhebbers!

Datum en tijdstip: zondag 29 maart 2020 van 10 tot 16 uur.
Locatie: MeetingDistrict, Blokhoeve 2a, 3438 LC Nieuwegein (NL)
Toegang: Leden van De Fameuze Fanclub € 5,- / Niet-leden € 8,50 / Kinderen tot 8 jaar gratis!

Meer info op de website www.fameuzefanclub.nl en Facebookpagina www.facebook.com/fameuzefanclub.