Strip Turnhout


(Her)abonneren doe je voortaan in een flits

Het vijfde nummer van Stripgids komt eraan! We stellen het je graag voor op 11 en 12 juni, in resp. Amsterdam en Brussel. Dat doet er ons aan denken dat het (hoog) tijd is om een abonnement te nemen, of dat abonnement te verlengen. En geloof ons op ons woord, met een abonnement zit je op rozen. Bovendien kun je je nu online abonneren. Hier en nu, jawel.


Alles over de voorstelling in Amsterdam (Boycott Books) en Brussel (Muntpunt) lees je elders op onze site. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Beide voorstellingen zijn gratis.

Verder kunnen we je nog verklappen dat abonnees bij nummer 5 een unieke, want genummerde én gesigneerde prent van Charel Cambré ontvangen. Kies je voor een Steunabonnement XL? Dan krijg je een (eveneens gesigneerde en genummerde, op zeer beperkte oplage) zeefdruk van Charel Cambré.

(Her)abonneren doe je in een handomdraai via deze pagina.

28 May 2019, 10:50 Roel
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina