Strip Turnhout


Volwassen worden is optioneel

Marloes de Vries kan als geen ander de #struggles van het leven in een stripje vatten. Volwassen worden is optioneel is een bundel van meer dan 100 herkenbare stripjes voor iedereen die technisch gezien al volwassen is maar daar eigenlijk lak aan heeft.

Wat als iedereen om je heen baby’s krijgt, en jij niet eens een vetplantje in leven kunt houden? Wat als jij auto’s mag besturen maar er liever eentje van Lego bouwt? In Volwassen worden is optioneel laat Marloes de Vries zien dat volwassen worden is wat je er zelf van maakt.

Marloes de Vries heeft meer dan 100K volgers op Instagram en tekent wekelijks een stripje voor Tina, en maandelijks voor Flair. Haar werk is ook regelmatig terug te zien in Flow en Charlie. Eerder illustreerde ze al boeken van anderen maar Volwassen worden is optioneel is haar eerste eigen boek.

Volwassen worden is optioneel, Marloes de Vries, 15 euro


1 March 2019, 21:02 Roel
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina