Strip Turnhout


Floris debuteert met twee albums

Floris De Smedt debuteert op 19 januari als stripboekauteur. Hij doet dat in stijl met meteen twee albums van ‘Kapitein Ansjovis’: ‘Kielhalen voor Gevorderden’ en ‘Over een andere Boeg’. ‘Captain Anchovy’ loopt al enkele jaren in het Franstalige stripweekblad Spirou, tot enkele jaren geleden vertaald als Robbedoes.

“Ik heb vroeger veel Robbedoes gelezen, dus het is zeker leuk om er nu voor te tekenen”, aldus Floris. “De Ansjovis-wereld is heel erg leuk, ik kan er mijn ei helemaal in kwijt. Uiteindelijk is het een kapstok waar ik moppen en verhalen aan ophang.”

De albums van ‘Kapitein Ansjovis’ worden vrijdag 19 januari voorgesteld in stripspeciaalzaak Het B-Gevaar in Brussel. Wie de twee albums samen koopt, krijgt een ex-libris. Wie er vrijdag niet bij kan zijn, kan hetzelfde pakket aanschaffen op de website van uitgeverij Syndikaat voor €24,95, inclusief verzendkosten. De oplage is wel beperkt tot 50 exemplaren.

9 January 2018, 05:00 Wouter


Nieuws uit eigen huis

8 February 2018, 13:12 Wouter

Einde voor Brabant Strip Magazine na kwarteeuw

25 January 2018, 17:00 Wouter

‘Voor wie de liefde’: één dichter, vijf illustratoren

23 January 2018, 05:00 Wouter

Folio is benieuwd naar uw mening

17 January 2018, 05:00 Wouter

Papieren jazzconcerten

11 January 2018, 05:00 Wouter
Sluit

Stripgids nummer 2!

Reportage uit Hellhole Brussels, Duitse strips en 36 pagina’s Judith Vanistendael!

Nummer 2 van de nieuwe Stripgids is nóg dikker. Vanaf 27 oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina