Strip Turnhout


Hub signeert Franstalige luxe integrale van ‘Okko’

Donderdagavond 8 juni opent in Huberty Breyne Gallery in Brussel een expo met werk van Hub (pseudoniem van Humbert Chabuel) voor zijn bekendste reeks ‘Okko’, die zich afspeelt in een wereld die lijkt op het middeleeuwse Japan. De tentoonstelling is van korte duur: zondag 18 juni is hij al weer afgelopen.

Ronin Okko staat aan het hoofd van een bende demonenjagers. Zij helpen Tikku, een jonge visser, tijdens diens zoektocht naar zijn zuster, die gekidnapt werd door piraten. De tien albums van ‘Okko’ verschenen in het Nederlands bij Silvester.

Tijdens de vernissage signeert Hub de nieuwe Franstalige luxe-integrale van ‘Okko’ die verschijnt bij uitgeverij Bruno Graff. Een plaats reserveren via brunograff@hotmail.com is aangeraden.

7 June 2017, 05:00 Wouter
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina