Strip Turnhout


Recensie

Dirkjan: kabouterleed (Retera)

Geen nieuw materiaal in dit kleine, wellicht als cadeauboekje bedoelde kleinood. De beste gags van zijne meligheid Dirkjan waarin kabouters de hoofdrol spelen. Ze moeten wel het een en ander over zich heen laten gaan, onze kleine medemensen. Toch blijven ze niet zomaar bij de pakken zitten. Er wordt ook betoogd, met de slogan: ‘De wereld gaat aan hondenpoep ten onder.’ Klein boekje vol melige bakken. Lachen! (MG)


Mark Retera,
‘Dirkjan: kabouterleed’, Van Gennep – Silvester, 56 blz., € ????.
***

11 October 2012, 15:30 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina