Strip Turnhout


Tweede Smurfenfilm brengt Smurfen naar Parijs

Het is nog wachten tot de zomer van 2013 vooraleer de Smurfen terug op het grote scherm te bezichtigen zijn maar nu al werd de inhoud van ’The Smurfs 2′ bekend gemaakt. De blauwe wezentjes, gecreëerd dooor de Belgische stripauteur Peyo, zullen in deze sequel hun avonturen in Parijs beleven.

In de Franse lichtenstad moeten de Smurfen met de hulp van hun mensenvrienden Patrick and Grace Winslow hun geliefde Smurfin uit de klauwen van Gargamel redden. De gemene tovenaar heeft de Smurfin nodig omdat alleen zij de magische spreuk kent om de door hem gecreëerde nepsmurfen (de Naughties) te veranderen in echte Smurfen en zo de magie van de Smurfen te kunnen doorgronden. Het gros van de stemmencast, inclusief Kate Perry als Smurfin, staat in deze tweede Smurfenfilm weer paraat. De cast werd onlangs aangevuld met actrice Christina Ricci, die de rol van de gemene Vexi op zich neemt.   

De eerste Smurfenfilm, die in 2011 verscheen, werd volop door critici neergesabeld maar werd door het grote publiek gesmaakt en bracht uiteindelijk wereldwijd $560 miljoen op. Al heel snel werd besloten om een vervolg te maken. Raja Gosnell neemt ook nu weer de regie voor zijn rekening.  

7 May 2012, 15:11 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina