Strip Turnhout


‘Bone’-film terug in beweging

Er zit eindelijk terug beweging in de plannen voor de verfilming van ‘Bone’, de fantasystrip van de Amerikaan Jeff Smith. Patrick Sean Smith, die de Amerikaanse TV-serie ‘Greek’ schreef, (her)werkt momenteel het script en P.J. Hogan zal de 3D-adaptatie regisseren. De Australiër regisseerde eerder al films als ‘Muriel’s Wedding’, ‘My Best Friend’s Wedding’ en ‘Peter Pan’. In de stripreeks ‘Bone’ worden de drie neven Smiley, Phoney en hoofdpersonage Fone Bone uit hun stad Boneville gezet en belanden ze in een nieuwe omgeving vol mysteries waar goed en kwaad door elkaar lopen en angstaanjagende creaturen het op hun leven hebben gemunt. De reeks is een wereldwijd succes. De Nederlandstalige versie werd uitgegeven door uitgeverij Silvester. Eind december 2011 verscheen ’Bone 11: Sterke Verhalen’, het laatste deel van de ‘Bone’-saga.

20 January 2012, 16:33 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina