Strip Turnhout


Ook stripfiguren doen aan ’scarlettjohanssoning’

Hypes komen en gaan in sneltreinvaart in de hedendaagse, virtuele wereld. De nieuwe trend die werd opgepikt door de sociale media is ’scarlettjohanssoning’, ontstaan nadat naaktfoto’s van de Amerikaanse actrice en fotomodel Scarlett Johansson al dan niet per ongeluk uitlekten op het wereldwijde web. Wie de nieuwste internetrage wil uitproberen, neemt plaats voor de spiegel en trekt dan een foto waarop zowel je vooraanzicht als je  bips te zien zijn. De Vlaamse stripauteur Kristof Spaey, wiens trilogie ‘Misschien’, ‘Nooit’ en ‘Ooit’ net verschenen is, zag het zichzelf niet meteen doen maar gebruikte met veel plezier zijn strippersonage Laura en tekende haar in de ondertussen bekende ‘Scarlett Johansson’-houding.

Benieuwd of zijn voorbeeld opvolging zal krijgen.

25 September 2011, 09:00 admin

Hubert van Ben Gijsemans als lied

28 March 2020, 09:25 Roel

Fandag van De Fameuze Fanclub

11 March 2020, 08:00 Roel

De (nobele) kunst van het tekenen!

9 March 2020, 10:14 Roel

POST COMICS

6 March 2020, 20:18 Roel

‘Drieman’ van Wide Vercnocke

28 February 2020, 19:48 Roel

9 Leuvense jongeren presenteren kortstrip in boek

12 February 2020, 20:59 Roel

Save the date: Grafixx Extd. 4

8 February 2020, 11:31 Roel
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina