De Stripvalies van Michaël Vincent

Je bent hier:  Home » Nieuws » De Stripvalies van Michaël Vincent

Heel de zomervakantie, twee maanden lang, geven Vlaamse en Nederlandse stripauteurs u hun zomerse stripleestip mee. Vandaag de striptip van Michaël Vincent.

Als striptip voor de zomer zou ik de strip ‘Locke & Key’ aanraden. De reeks telt al 4 delen, dus begin bij nr 1, hé. (glimlacht ) Schitterende tekeningen en een goedgeschreven spannend scenario.  Tekenaar is Gabriel Rodriguez en scenarist Joe Hill.

Tijdens een signeersessie had Peter Vermaele me deze reeks aanbevolen. De eerstvolgende keer dat ik bij stripspeciaalzaak Worlds end comics binnenkwam heb ik het album gekocht en was er dan ook meteen aan verkocht!

Ik heb onlangs het 4e deel verorberd en ik snak naar meer!

Een echte aanrader voor wie geniet van super gedetailleerd tekenwerk met een ijzersterk spannend scenario!

Michaël Vincent (1971) tekende mee aan de jeugdstripreeks ‘Orphanimo!! (waarvan het 12de en laatste deel in 2007 verscheen) en werkte ook mee aan de stripreeks’ Boeboeks’, gebaseerd op de personages uit kinderboeken van Marc De Bel. Eind 2010 verscheen het eerste deel van de nieuwe stripreeks ‘Flikken’, die Michaël tekent op scenario van Zaki. In het najaar van 2011 verschijnt het tweede album uit de reeks.
 
 
Nog meer tips voor uw stripvalies vindt u hier.