Strip Turnhout


Antwerps Sportpaleis ontvangt Batman

Het Antwerps Sportpaleis zal van 30 november tot 4 december 2011 omgetoverd worden tot Gotham City, thuishaven van superheld Batman. De stuntshow ’Batman Live – World Arena Tour’, die op 19 juli 2011 in Manchester in première gaat, houdt dan halt in Antwerpen. Het verhaal van ‘Batman Live’ werd speciaal voor deze show geschreven.

‘Batman Live’ wordt omschreven als een spectaculaire show vol spannende, acrobatische stunts, spetterend vuurwerk en optische illusies. Herkenbare plaatsen als voor de ‘Batman’-fans zoals Gotham City, Wayne Manor, de Batcave en Arkham Asylum verrijzen op het podium en uiteraard worden ook alle bekende personages uit de ‘Batman’-strips, zoals The Joker, Catwoman, The Penguin, Two-Face en Harley Quinn tot leven gebracht.  Het ‘Batman’-spektakel is speciaal gemaakt voor jong en oud. Meer info vindt u hier.

6 July 2011, 11:00 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina